Selestina

Docent Wiskunde

Selestina

Functie

Docent wiskunde

Werkzaam bij Karunia

Oud-student van de hogeschool, sinds 2014 werkzaam als docent

Bijzonderheden

Verantwoordelijk voor studentenzaken

.

Selestina Wetipo’s verhaal

“Mijn naam is Selestina Wetipo. Ik kom uit Wamena. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Karunia. Ik heb wiskunde gestudeerd. Na mijn studie ben ik gelijk aangenomen op de hogeschool als docent wiskunde. Later heb ik aan een universiteit aan de kust een masterstudie gedaan, terwijl ik aan de hogeschool verbonden bleef. Intussen zit ik daar in het management en ben ik verantwoordelijk voor studentenzaken. Waarom ik hier werk? Ik voelde me heel erg geroepen om op deze school te werken. Ik hou veel van onze school. We werken hier aan het opbouwen van onderlinge relaties en er wordt kwalitatief goed lesgegeven. En hier moet je tenminste werken voor je geld. Ik hou er niet van dat op andere plekken in Papoea de salarissen gewoon uit worden betaald, ongeacht of je nu werkt of niet. Op veel scholen komt de leerkracht niet eens opdagen of wordt er slecht lesgegeven. Daarom is het onderwijssysteem zeer zwak hier.

Ik hoop dat de studenten die ik lesgeef goede meesters en juffen worden en dat ze het geleerde op een goede manier toe kunnen passen in hun dorpen of op de plaatsen waar het nodig is. Ik hoop dat ze tot zegen mogen zijn voor een heleboel anderen! Ik ben heel dankbaar dat ik onderdeel van deze school mag zijn. Puji Tuhan, wa!” (vertaling: dank aan God en dank jullie wel.)

Wil je ook projecten van Karunia steunen?

Steun onze docenten

Doel 110.000
Opgehaald 74.664
67.88%

Karunia Teachers

Betere leraren, betere toekomst

Rahel

. Rahel wilde het onderwijs veranderen in Papoea Deze maand stellen we u graag voor aan Rahel Huby (29).

Densi

. Oud-student Densi Natasian geeft de fakkel door Densi Natasian (34) werkt al sinds haar afstuderen in 2013 op

Nurita

. Nurita's verhaal Nurita Angesti Rahayu (32) is afkomstig uit Oost-Java. Ze werkt als wiskundelerares op onze hogeschool en

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop