Nurita

Docent wiskunde, financieel medewerker

Nurita

Functie

Docent wiskunde, financieel medewerker

Werkzaam bij Karunia

Sinds 2014 werkzaam

Afkomst

Malang, Oost-Java

.

Nurita’s verhaal

Nurita Angesti Rahayu (32) is afkomstig uit Oost-Java. Ze werkt als wiskundelerares op onze hogeschool en werkt ook een aantal uur op kantoor als financieel medewerker. Nurita is getrouwd en heeft 2 dochters. In 2014 is Nurita gestart op onze school. Ze had niet gedacht dat ze ooit lerares zou worden. Toen ze de vacature zag – waarin stond dat de rekenvaardigheden van studenten in Papoea ver achterkomen bij de rest van Indonesië – vond ze dat heel erg en voelde zich geroepen hierin verandering te brengen. Ze kon de vacature niet laten liggen en solliciteerde. We laten haar aan het woord:

“Ik heb het erg naar mijn zin op deze school. Ik leer er zelf ook veel. Ik leer hoe ik een beter leven kan leiden als christen. We hebben een fijn team om mee samen te werken. We helpen, motiveren en versterken elkaar. Mijn band met collega’s en studenten is heel goed. In een gunstige omgeving leren we onze studenten een hoop kennis en vaardigheden. Het is zo mooi om te zien hoe de studenten zich ontwikkelen. Het maakt me trots als ik zie wat ze geleerd hebben en dit in de praktijk brengen in de binnenlanden van Papoea.

Wat ik ook fijn vind op onze school is dat we elke dag een dagopening hebben. Dit versterkt mijn geloof. Op andere scholen of op de plaats waar ik eerst werkte doen ze ook wel dagopeningen, maar die gaan niet zo diep. Hier leren we echt meer over ons persoonlijke geloof. Hierdoor geef ik niet alleen les, maar draag ik mijn geloof ook uit! Op mijn vorige school was de sfeer onderling tussen collega’s niet goed. Er werd veel geroddeld. Hier op school waken we daarvoor. Mijn droom voor onze school is dat we uit mogen groeien tot een universiteit en dat we nog veel meer jongeren kunnen bereiken. Maar het mooiste is natuurlijk dat Gods Naam verheerlijkt wordt door middel van onze campus!”

Wil je ook projecten van Karunia steunen?

Steun onze docenten ’23

Doel 110000
Opgehaald 74566
67.79%

Karunia Teachers

Betere leraren, betere toekomst

Hengki

. Onderhoudsman en rolmodel: Hengki's verhaal Dit is Hengki Sulendorong (26). Hij is geboren en getogen op Raja Ampat,

Yamenserdi

. Studentenpastor en coördinator: Yamen's verhaal Yamenserdi Larate (39) is afkomstig uit Manado (Noord-Sulawesi) en is door zijn kerk

Mama Maria

. Mama Maria: meer dan een keukendame We stellen u graag één van onze keukendames voor: Maria Apay. De

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop