Gerson

Hoofd afdeling wiskunde

Gerson Manuel Ndoen Daoek

Functie

Hoofd afdeling Wiskunde

Werkzaam bij de Hogeschool

Sinds 2011

Opleiding

Wiskunde

Achtergrond

Bandung, West-Java

Mijn naam is Gerson Manuel (1980). Ik kom van oorsprong uit Bandung, West-Java. Ik heb wiskunde gestudeerd. Sinds 2011 werk ik op de hogeschool en ben ik hoofd van het studieprogramma ‘wiskunde’. Ik ben hier komen werken omdat er veel potentie zit in deze school om het onderwijs op Papoea te ontwikkelen.

Zeker het vak rekenen/wiskunde is onderontwikkeld in Papoea. Ik vind de sfeer op onze school heel fijn. Het is heel verfrissend om hier te zijn. Ook zijn we als docenten heel close met elkaar en met de studenten. We zijn één grote familie.

Voordat ik hier kwam werken was ik docent op het voorgezet onderwijs in Bandung. Daar is het onderwijs op zich best goed. Maar God heeft me hier naartoe geroepen om het onderwijs te helpen ontwikkelen in Papoea, met name in het hooggebergte. Ik wil mijn wiskundestudenten opleiden tot vaardige wiskundedocenten.

Mijn droom is dat deze campus ‘the centre of knowledge’ wordt en dan met name op het gebied van wiskunde, want daar valt nog veel te ontwikkelen hier in Papoea. Ik ben ook tevreden over hoe mijn wiskundestudenten zich opstellen. Ze hebben dezelfde visie en missie als ons. Ze willen opgeleid worden als professionele en verantwoordelijke docenten met karakter, ook al is rekenen/wiskunde een moeilijk vak.

Steun onze docenten

Doel 110.000
Opgehaald 74.664
67.88%

Karunia Teachers

Betere leraren, betere toekomst

Nurita

. Nurita's verhaal Nurita Angesti Rahayu (32) is afkomstig uit Oost-Java. Ze werkt als wiskundelerares op onze hogeschool en

Iche

. Iche's verhaal Iche kwam in 2015 als student STKIP binnen, nadat ze op school les kreeg van studenten

Arniati

. Geboren juf: Arniati Kogoya's verhaal Dit is Arniati Kogoya, 30 jaar oud en docent op onze campus. Ze

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop