Densi

Docent Engels

Densi

Functie

Hoofd opleiding Engels

Werkzaam bij Karunia

Oud-student van de hogeschool, sinds 2013 werkzaam als docent

Opleiding

Volgde in 2018 de internationale klas bij Driestar Educatief

.

Oud-student Densi Natasian geeft de fakkel door

Densi Natasian (34) werkt al sinds haar afstuderen in 2013 op de hogeschool van Karunia. Als oud-student kent ze onze school door en door. Omdat ze zelf in het meisjesinternaat woont, brengt ze veel tijd met de studenten door. Ze zet zich met hart en ziel voor hen in. Als oud-student is Densi van grote waarde. We laten haar zelf aan het woord zodat je verder met haar kunt kennis maken.

“Dag allemaal,
Mijn naam is Densi Natasian. Ik ben geboren en getogen aan de kust. Daar woont ook al mijn familie. In 2009 ben ik in Wamena terecht gekomen omdat ik ging studeren aan de hogeschool van Karunia. Tegen het eind van mijn studie werd ik gevraagd om te helpen bij het begeleiden van jongere studenten tijdens hun stage. Zodoende ben ik na mijn afstuderen in 2013 begonnen als docent. Ik geef onder andere Engels en ben een aantal jaar coördinator van het stageprogramma geweest. Op dit moment ben ik hoofd van de studierichting Engels.

Waarom ik hier lesgeef? Ik weet dat God me roept om hier te werken. Deze school is een gemeenschap waarin we als studenten en docenten samen het leven delen. Dit heeft mij echt gevormd. Bovendien word ik hier uitgedaagd om een voorbeeld voor mijn studenten te zijn.

Het werk op deze school biedt mij de kans om echt bij te dragen aan de ontwikkeling van onze studenten. Niet alleen in de klas, maar ook daarbuiten. Ik kan ze helpen bij hun studie en heb invloed op hun persoonlijke vorming. Dat is belangrijk, want straks zullen ze zelf meester of juf worden op de plaats die God hen wijst.

Hier les geven vraagt wel om offers. Ik heb mijn familie achter moeten laten, zij wonen aan de kust in Jayapura. Zij zijn erg belangrijk voor me, maar ik zie ze maar één of twee keer per jaar. Gelukkig heeft dat me niet tegengehouden om hier te zijn. Ik vind veel vreugde en voldoening in het werk hier.
Ik hoop dat u mij, als docent en oud-student van deze school, blijft steunen. En niet alleen mij, maar ook mijn studenten, die nog een lange weg te gaan hebben en vele problemen zullen moeten overwinnen. Ik ben u dankbaar voor uw aandacht, interesse en steun, op welke manier dan ook. Ik wens u Gods zegen!”

Wil je ook projecten van Karunia steunen?

Steun onze docenten

Doel 110.000
Opgehaald 74.664
67.88%

Karunia Teachers

Betere leraren, betere toekomst

Hengki

. Onderhoudsman en rolmodel: Hengki's verhaal Dit is Hengki Sulendorong (26). Hij is geboren en getogen op Raja Ampat,

Marudut

. De drijfveer van Marudut We stellen u graag voor aan Marudut Sitorus (37). Hij is afkomstig uit Noord-Sumatra,

Yamenserdi

. Studentenpastor en coördinator: Yamen's verhaal Yamenserdi Larate (39) is afkomstig uit Manado (Noord-Sulawesi) en is door zijn kerk

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop