Arniati

Docent Engels

Arniati

Functie

Docent Engels

Werkzaam bij Karunia

Oud-student van de hogeschool, sinds 2013 werkzaam als docent

Opleiding

Volgde in 2016 de internationale klas bij Driestar Educatief

.

Geboren juf: Arniati Kogoya’s verhaal

Dit is Arniati Kogoya, 30 jaar oud en docent op onze campus. Ze werd geboren uit een gemengd huwelijk en verhuisde op jonge leeftijd naar Wamena. Een paar jaar later braken er in Wamena ernstige rellen uit, waarbij veel Indonesiërs van andere eilanden het doelwit waren. Ook haar vader werd vermoord. Haar moeder hertrouwde en Arniati vervolgde haar schoolloopbaan. Ze kwam in 2008 uiteindelijk als student op de hogeschool van Karunia terecht.

Arniati bleek niet alleen een goede student, maar ook een hele goede juf. Al tijdens haar studie gaf ze op verschillende plaatsen les. Bovendien ontmoette ze tijdens haar studie haar huidige man Kalvin. Na het afronden van hun studie zijn ze beiden aangenomen als docent op onze hogeschool. Arniati heeft jarenlang trainingen gegeven aan leerkrachten op scholen in de omgeving, heeft het stageprogramma gecoördineerd, heeft aan het hoofd gestaan van het Engelse studieprogramma en geeft les aan onze studenten. Haar lessen worden gekenmerkt door veel enthousiasme, een goede sfeer en creativiteit.

De ruggengraat van het team op de hogeschool wordt gevormd door oud-studenten die afkomstig zijn uit de hooglanden van Papoea. Als oud-student kent Arniati de leefwereld van de studenten heel goed. Het belangrijkste is echter dat Arniati een rolmodel is voor onze studenten. Haar droom is om door middel van goed onderwijs bij te dragen aan de ontwikkeling van haar land. Haar droom draagt ze uit naar onze studenten. En dat willen we graag zo houden. Karunia investeert daarom in haar personeel, maar heeft daarbij jouw hulp nodig. Met jouw financiële bijdrage kunnen de studenten op de hogeschool nog lang profiteren van docenten zoals Arniati. Wil je bijdragen aan de toekomst van Papoea? Investeer dan in één van onze docenten.

Wil je ook projecten van Karunia steunen?

Steun onze docenten

Doel 110.000
Opgehaald 74.664
67.88%

Karunia Teachers

Betere leraren, betere toekomst

Nurita

. Nurita's verhaal Nurita Angesti Rahayu (32) is afkomstig uit Oost-Java. Ze werkt als wiskundelerares op onze hogeschool en

Marudut

. De drijfveer van Marudut We stellen u graag voor aan Marudut Sitorus (37). Hij is afkomstig uit Noord-Sumatra,

Rahel

. Rahel wilde het onderwijs veranderen in Papoea Deze maand stellen we u graag voor aan Rahel Huby (29).

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop