Presentatieavond Rouveen

Op dinsdag 13 februari 2024 rond 19:30 start in de ‘d Olde Skoele in Rouveen een presentatieavond over het onderwijsproject van de Karunia foundation. Rahel Huby is afkomstig uit Papoea en zal vertellen over de STKIP PABO opleiding. Er is ruimte voor het stellen van vragen, er is een collecte ten behoeve van de stichting en er is een verkooptafel met natuurlijke zepen. We heten je van harte welkom aan de Oude Rijksweg 427. Neem gerust vrienden en of familie mee.

De Staphorster courant schreef onderstaand bericht:

De Karunia Foundation houdt op 13 februari een presentatieavond in d’Olde Skoele in Rouveen. Namens de stichting vertelt Tineke Morren over het onderwijsproject van Karunia in Papoea.

Rouveen Vanuit Papoea is Rahel Huby aanwezig; zij heeft gestudeerd aan de hogeschool van Karunia en is er inmiddels zelf werkzaam als docente Engels. De behoefte aan gemotiveerde en goed opgeleide leerkrachten is groot op Papoea. Karunia is ervan overtuigd dat echte verandering van binnenuit moet komen en dat goed onderwijs begint bij goede leerkrachten. Daarom leidt zij aan haar eigen christelijke hogeschool jonge mensen op tot gepassioneerde meesters en juffen.

De presentatieavond over het werk van Karunia begint om 19.45 uur en is gratis toegankelijk. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Er wordt een collecte gehouden voor de Karunia Foundation. Ook is er een verkooptafel aanwezig met pepermunt, natuurlijke zepen en overheerlijke kruidcakemix volgens een geheim Indonesisch recept.

De presentatieavond wordt georganiseerd door Johan en Lydia van Arnhem uit Staphorst, die als vrijwilligers betrokken zijn bij Karunia. Beiden zijn werkzaam in het basisonderwijs; bovendien is Johan van Arnhem geboren in Indonesië. Dit geeft een dubbele betrokkenheid op het onderwijsproject van Karunia.

Vorig jaar organiseerden zij een grote pepermuntverkoopactie op de scholen in Staphorst, die zo’n 17.000 euro opleverde. Daarnaast verkoopt Lydia doorlopend verzorgingsproducten van diverse merken met opbrengst voor Karunia. Info: www.karunia.org/natuurlijke-zepen. tel. 06-8370656.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop