Karunia Team

Iedereen draagt zijn steentje bij

Het kernteam heeft diverse rollen en taken. Daarbij ondersteunen vrijwilligers bij lopende activiteiten van het kernteam, allen vanuit hun eigen expertise.

Tineke

Manager

Pieter

Consultant Onderwijs

Paula

Fondsenwerver

Jairo

Communicatieadviseur

De Vrijwilligers

De Karunia-kanjers zijn onmisbaar bij het promotie- en verkoopwerk van de stichting.

Nellie

Vrijwilliger

Jacomien

Vrijwilliger

Piet

Vrijwilliger

Johan

Vrijwilliger

Lydia

Vrijwilliger

De Adviseurs

Adviseurs helpen met raad en daad om de Karunia missie gestalte te geven.

Netty

Adviseur

Pieter

Consultant Onderwijs

Het Bestuur

Het bestuur van Karunia bestaat uit drie personen. De manager functioneert als link tussen bestuur en uitvoering.

Dr. Gert Jan Baan

Voorzitter

Han Kleppe

Penningmeester

Comité van aanbeveling

Prof. dr. A. Baars, C.G.K.

Dr. R. Bisschop, H.H.K.

Ds. G. Clements, G.G.

Dr. W. Fieret, G.G.

Ds. A.B. van der Heiden, G.G.

Dr. G. van der Hoek, G.G.

Drs. G.J.M. Segers, P.K.N.

Ds. W. Visscher, G.G.

Prof. dr. W. van Vlastuin, H.H.K.

Dr. P. de Vries, H.H.K.

Dr. J.A. Weststrate, G.G.i.N.

Onze Impact

Waar wij ons mee bezighouden

Onderwijs met impact

Vorming en opvoeding door goede voorbeelden

Karaktervorming

Leerkrachten die intrinsiek gemotiveerd lesgeven vanuit christelijke waarden

Materiële hulp

Een campus waar een gemeenschap veilig kan samenleven

Blijvende verandering

Duurzame verandering die het hart raakt

Betrokken Leden

Passie voor Papoea

Een deel van de Karunia medewerkers en vrijwilligers heeft een directe band met Papoea. Zij hebben meerdere jaren in Wamena gewoond en maken zich vanuit een christelijke roeping dienstbaar voor de ander. Ook vanuit Nederland zet ons team zich met passie in voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit diezelfde passie is ook Karunia foundation opgericht. Om door middel van veldbezoeken, advies, project management en fondsenwerving in Nederland het werk in Papoea blijvend te ondersteunen. Hieronder een minicollage van onze teamleden die actief zijn in Papoea.

Netty Baan woonde van 2002 tot 2005 in Papoea. Ze zette er lerarentrainingen op. Het begin van onze programma’s op Papoea. Terug in Nederland stond ze aan de wieg van Karunia.

Samen met drie lokale predikanten richtte Netty een lokale stichting op. Samen zetten ze er hun schouders onder. Het resultaat: een trainingsprogramma, een lagere school en de hogeschool.

Piet en Dina van Dijk zetten zich in als vrijwilligers voor Karunia foundation. Zowel in Nederland als in Papoea. Ze houden ervan met collega’s en studenten van de hogeschool op te trekken en hun ervaring te delen.

Pieter & Jacomien van der Wilt woonden van 2011 tot 2020 in Wamena, samen met hun kinderen Julia, Ivana en Jesse. Ze woonden en werkten op de hogeschool van Karunia.

Julia en Ivana van der Wilt zijn opgegroeid in Wamena. Ze hebben daar vriendschappen opgebouwd met onze studenten. In Nederland zetten ze zich in als vrijwilliger voor het werk van Karunia.

Pieter van der Wilt heeft op de hogeschool gewerkt als docent en pastoraal werker. Na terugkeer naar Nederland is hij als consultant nog steeds nauw betrokken bij het werk op de hogeschool.

Jacomien van der Wilt werkte in het trainingsteam van de hogeschool. Leerkrachten in de omgeving werden getraind. Daarnaast begeleidde ze studenten bij hun stage en gaf les. Vanuit Nederland is ze betrokken als social media manager van Karunia en doet veel vrijwilligerstaken voor de stichting.

Harrie en Karin Roubos zijn ervaren onderwijzers. Zo’n 25 jaar geleden hebben ze in Papoea gewoond. Nu delen ze hun kennis met een jonge generatie leerkrachten in Papoea tijdens hun veldbezoeken.

Het team van de hogeschool in Wamena is heel hecht. De lijntjes met de medewerkers van Karunia in Nederland zijn kort. Samen zetten we ons in voor beter onderwijs in Papoea.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop