Bouw mee aan de nieuwe bieb op Papoea

De huidige bibliotheek op de campus is helaas te klein geworden om aan de groeiende vraag van onze studenten te voldoen. Met een stijgend studentenaantal hebben we niet alleen nieuwe boeken en lesmaterialen moeten aanschaffen, maar ook de behoefte aan een ruimere bibliotheek is evident.

Om deze uitdaging aan te gaan, plannen we de bouw van een nieuwe bibliotheek op het terrein achter de recent gebouwde klaslokalen. Met een afmeting van 20×12 meter, biedt het gebouw voldoende ruimte voor een uitgebreide collectie studiematerialen en een comfortabele studieomgeving.

De financiering van dit project wordt ondersteund door een eigen bijdrage van de campus en een bijdrage van Karunia. Echter, om onze droom van een nieuwe bibliotheek te realiseren, hebben we de hulp van kerken, verenigingen, ondernemers en particuliere donateurs hard nodig. 30 procent wordt aangevuld door stichting Wilde Ganzen.

 

Uw bijdrage heeft een blijvende impact op de educatie en de toekomst van de studenten in Papoea. Bouw daarom mee aan de toekomst van STKIP! Samen creëren we een inspirerende leeromgeving die de groeiende gemeenschap van STKIP ondersteunt.

Doneren kan via het formulier online of via een bankoverboeking via: NL 34 ABNA 0247 4762 42 tnv Stichting Karunia foundation ovv realisatie bibliotheek.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop