HappySoaps – Loveli – Beesha – La Rhodé – Marcel’s Green Soap – Parfum bij de was – Toilet Tapes 

De volgende merken zijn bij ons te koop: HappySoaps, Loveli, Beesha, La Rhodé, Parfum bij de was, Marcel’s Green Soap en Toilet Tapes. Gratis verzending vanaf 50 euro in heel Nederland. Ons assortiment ligt te koop in Deelcafé De Buurvrouw te Kapelle of is op bestelling af te halen bij één van onze uitgiftepunten in Kloetinge, Oost-Souburg of Staphorst. Wij houden dezelfde prijzen aan als de leveranciers op hun webshops. De opbrengst van de zepen die wij verkopen gaat naar onze projecten in Papoea. Dus 40% van wat u betaalt gaat naar Karunia. Goed voor je lichaam, de natuur én je steunt er een goed doel mee. Alleen maar win-win dus!!

Like onze Facebookpagina ‘Natuurlijke zepen Karunia’ en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuws over onze producten!

Geselecteerde waarde: 0
Geselecteerde waarde: 0
Geselecteerde waarde: 0

Hieronder een aantal voorbeelden uit het assortiment. We zetten de webshops erbij van de leveranciers. Kijk eens rond op deze websites en laat dan aan ons weten welke u wilt via ons mailadres (dus niet rechtstreeks bestellen via de leveranciers, dan gaat de opbrengst niet naar Karunia). Omdat veel van deze zepen compacter zijn dan reguliere zepen doe je er veel langer mee. Eén shampoo bar bijvoorbeeld staat gelijk aan 3 of 4 flessen gewone shampoo!

Let op: Graag je bestelling via het formulier hierboven plaatsen. Want als je rechtstreeks via de leveranciers bestelt, gaat de opbrengst niet naar Karunia.

Marcel’s Green Soap

Clean your home & body

“Clean your home & body, save the planet” is het motto van Marcel. Daar sluiten wij ons graag bij aan! Dus deze producten zijn niet alleen beter voor uw huid en haar, maar zijn ook een stuk beter voor het milieu dan veel vervuilende reguliere producten waarvan veel plastic in de natuur terecht komt. Wist u dat bijvoorbeeld reguliere shampoo’s en zepen microplastics bevatten die zo de natuur inkomen? Deze zijn misschien nog wel schadelijker dan de plastic flessen die in de natuur en zeeën terecht komen. Wat misschien nog goed om te vermelden is dit: HappySoaps en Loveli zijn beiden vrij van palmolie. Zij gebruiken in sommige producten kokosolie. Dit komt van een ander soort palm die niet op oerwoudvernietigende plantages groeit. De schaal waarop dit gewas geteeld wordt is veel kleiner dan bij palmolie. Beesha en Marcel’s Green Soap gebruiken beiden alleen gecertificeerde palmolie (RSPO), waardoor we weten dat dit op een duurzame manier gewonnen wordt.
We hanteren dezelfde prijzen als deze leveranciers en we verzenden gratis bij een bestelling vanaf 50 euro. En… last but not least, met uw aankoop ondersteunt u ons onderwijsproject in Papoea. Daar wordt iedereen blij van toch😃?! We zien uw bestelling graag tegemoet via hollandssop@gmail.com (regio Zeeland/verzending heel NL) of via schoonvoorkarunia@gmail.com (afhalen regio Staphorst).
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties van Karunia’s zeepproducten? Volg ons dan via Facebook (FamvdWiltPapua), like onze Facebookpagina ‘Natuurlijke zepen Karunia’ of volg ons via Instagram (Jacomien van der Wilt)
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop