Maak kennis met de junior van ons Karunia team!

Sinds een maand mag ik als junior fondsenwerver het mooie team van Karunia in Nederland versterken. Ik ben Paula Bosland, 24 jaar en studeer Internationale Ontwikkelingsstudies in Wageningen.

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat er veel levenslust te vinden is door verder te kijken dan een voorgeschreven methode. Deze ontdekking kwam het meest naar voren toen ik direct na mijn middelbare school ontzettend veel heb geleerd door vier jaar ontwikkelingswerk in Roemenië te doen. Het was niet de standaard route, maar wel één die mijn leven heeft verrijkt. Ik gebruik zulke ervaringen om op zoek te blijven gaan naar out-of-the-box ideeën, ook op het gebied van fondsenwerving.

In mijn werk voor Karunia zet ik mijn enthousiasme graag om in creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat het werk van Karunia nog breder bekend gaat worden.

Steun deze belangrijke verandering van binnenuit via één van de lopende projecten.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop