Pieter

Drs. Pieter van der Wilt

  • Consultant Onderwijs bij Karunia foundation
  • Phd Student Theologische Universiteit Kampen

In 2011 verhuisden we met ons gezin naar Wamena, Papoea om daar te gaan werken op de hogeschool. Het werken met lokale collega’s en studenten gaf ons de unieke mogelijkheid de cultuur en maatschappij in het binnenland van Papoea goed te leren kennen. We hebben diepe relaties opgebouwd met de mensen daar, die zijn gebleven nadat we in 2020 zijn gerepatrieerd naar Nederland.

Tegelijk maken we ons zorgen over de staat van de samenleving in het binnenland van Papoea. Kinderen en jongeren groeien vaak stuurloos op. We hebben echter met eigen ogen gezien dat de oplossing die onze hogeschool biedt werkt: niet alleen aandacht voor kennis en vaardigheden, maar vooral voor de persoonlijke vorming van onze studenten die als christen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

We zijn blij dat we vanuit Nederland bij het werk van Karunia betrokken kunnen blijven na onze terugkeer naar Nederland: ikzelf als consultant en mijn vrouw Jacomien als social media manager + diverse vrijwilligerstaken.

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop