Petrit

Ir. Petrit Kabashi

  • Marketing Adviseur bij Karunia Foundation
  • Freelancer bij Kabaaz

Petrit is sinds 2019 betrokken bij Karunia foundation en helpt met de website, marketing en design. Hij is goed in deze markten thuis en is ondernemer in hart en nieren. Voor hij bij Karunia aan de slag ging runde hij 7 jaar een software bedrijf. Daar maakte hij zich de fijne kneepjes van het ondernemen eigen. Sinds 2019 werkt hij als freelancer marketeer voor diverse bedrijven. We zijn blij dat hij 1 dag per week vrijmaakt voor Karunia

Hoewel Petrit geen christelijke achtergrond heeft vindt hij het heel waardevol om zich voor Karunia ’s missie in te zetten. Petrit: ‘Ik was destijds op zoek naar een manier om wat van mijn tijd te geven aan iets met betekenis en toevallig kwam ik Karunia tegen. Ik was niet specifiek op zoek naar een christelijke stichting maar ik stond ervoor open om het gesprek aan te gaan. Na de eerste gesprekken met Netty en andere teamleden had ik een gevoel dat hier passie achter zat. Ik had wel een bepaald vooroordeel over goede doelen die zichzelf verrijken, maar Karunia komt duidelijk op vanuit een diepgewortelde ideologie om de ander te helpen. Daarnaast kon ik me ook erg vinden in de Karunia’s aanpak in het realiseren van haar doelen. Geld sluizen naar een probleemgebied werkt nou eenmaal niet, dweilen met kranen open heeft geen nut. Karunia’s Teach The Teacher-principe vind ik sterk omdat dit de kern van het probleem aanpakt. Het leidt leraren op met karakter, waardoor iedere nieuwe generatie kennis, waarde en moed ontvangt om zelf een betere wereld te scheppen. Karunia heeft na 20 jaar mooie resultaten bereikt. Meer gebieden kunnen van Karunia’s aanpak voordeel hebben. Ik word hier enthousiast van en ik werk graag mee aan de uitbouw ervan. Het geeft energie om te weten dat je aan een lange termijn oplossing werkt’.

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop