Paula

Paula Bosland

  • Fondsenwerver bij Karunia foundation
  • Bachelorstudent Internationale Ontwikkelingsstudies

Give to give!

In mijn tijd in Roemenië heb ik van dichtbij gezien hoe belangrijk het is om goed onderwijs te kunnen ontvangen. Analfabetisme en behandeld worden als minderwaardig verkleint je kansen om aan een toekomst te bouwen aanzienlijk. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe Karunia deze twee aspecten naar voren brengt door op te leiden in zowel kennis als karakter.

Van jongs af aan ben ik gemotiveerd geweest om mij in te zetten tegen ongelijkheid. Ik vind het belangrijk om uit te delen van de overvloed die ik heb ontvangen en motiveer graag anderen om datzelfde te doen. Mijn motto is daarbij give to give, waarbij de nadruk niet zozeer ligt op hoe iets terecht komt, maar dat je in eerste instantie geeft omdat je wilt delen van je overvloed.

Naast mijn studie Internationale Ontwikkelingsstudies, zet ik mij er graag voor in dat het werk van Karunia niet belemmerd zal worden door financiële tekorten.

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop