Nellie

Nellie van Dijk

  • Vrijwilliger bij Karunia Foundation
  • Gepensioneerde leerkracht primair onderwijs Graaf Jan van Nassauschool te Vlissingen.

Via Jacomien en Pieter van der Wilt, mijn nicht en neef, was ik – op afstand – betrokken bij het werk op STKIP.  In 2013 kwam ik desgevraagd in hun TFC. Ik was net gepensioneerd na vele jaren in het basisonderwijs gewerkt te hebben. Ik bewonderde de inzet van de docenten van STKIP. Ik hoorde van ups en downs, van misstanden op lokale scholen maar ook van vertrouwen op God. Alleen in Zijn kracht, onder Zijn zegen, kan er gewerkt worden aan een betere toekomst voor de jeugd in de Baliemvallei. Toen het gezin Van der Wilt repatrieerde en de TFC opgeheven werd, wilde ik me graag voor Karunia in gaan zetten.  In mijn omgeving vraag ik regelmatig aandacht voor de stichting en probeer ik financiële ondersteuning te bevorderen.

Fondswerving vind ik moeilijk, ik ben er niet voor in de wieg gelegd. Ik vraag maar simpel: draagt u ook een steentje bij aan het mooie werk? Karunia is blij met elke gift!

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop