Johan

Johan van Arnhem

  • Vrijwilliger bij Karunia
  • Leerkracht bij Koning Willem-Alexanderschool

Ik ben als baby geadopteerd uit Indonesië en sindsdien mijn hele leven al woonachtig in Staphorst. Daar ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik actief als concertorganisator.

Ik ben betrokken geraakt bij Karunia foundation via Jacomien van der Wilt. Wij kennen elkaar uit onze studententijd aan de pabo in Gouda. Nadat zij met haar man en kinderen naar Papoea vertrok, heb ik het gezin zijdelings gevolgd via de blogs. Onze wegen kruisten echter elkaar in december 2019 opnieuw, toen wij Jacomien, Pieter, de kinderen en ouders Van Dijk ontmoetten op het Indonesische eiland Bali. Sindsdien probeer ik hen te helpen om Karunia foundation hier in Nederland verder ‘op de kaart te zetten’.

Mijn Indonesische afkomst en mijn liefde voor het onderwijs komen prachtig samen in het werk van Karunia. Daarom draag ik – samen met mijn vrouw Lydia – graag mijn steentje bij aan meer naamsbekendheid en het verwerven van financiële middelen voor Karunia.

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop