Jairo

Mijn naam is Jairo, geboren in 1981 en ‘Bureau Jairo’ heet mijn onderneming. Ik studeerde HBO communicatie in Ede, werkte onder andere bij een vakbond, tekstbureau en stichting GAiN als communicatie-medewerker en -adviseur. In 2015 ging het roer om en woonde ik met mijn gezin in Albanië voor 3,5 jaar als zendeling. Sinds 1 oktober 2018 ben ik zelfstandig ondernemer en werk voor diverse stichtingen en bedrijven. Ik werk met name vanuit huis in Nunspeet.

In september 2023 begon ik om Karunia foundation te ondersteunen met communicatie-werkzaamheden. De nieuwsbrief, vormgeving, een tekst en ondersteuning bij de organisatie van evenementen. Karunia is een mooie club, het is prettig samenwerken in het team. Hoewel ik zelf niet in het onderwijs werkzaam ben, kom ik wel uit een onderwijs familie en besef des te meer dat goed onderwijs de kans op succes en persoonlijke ontwikkelingen vergroot. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop