Jacomien

Jacomien van der Wilt

  • Vrijwilliger bij Karunia
  • Leerkracht basisonderwijs

Wij hebben met ons gezin van 2011 – 2020 gewoond en gewerkt in Wamena, Papoea. We hebben ons daar ingezet voor STKIP, de hogeschool van Karunia en proberen dit nog steeds te doen vanuit Nederland. Een stuk van ons leven en hart ligt daar. We hebben met eigen ogen gezien wat er kan veranderen aan de schrijnende situatie in Papoea als er goed christelijk onderwijs wordt gegeven. We houden van de mensen daar en willen ons met liefde blijven inzetten voor hen!

Karunia is het Indonesische woord voor ‘gave’. We leren leerkrachten hun ‘gaven’ te delen met hun leerlingen. Het mooie is dat je dit principe ook weer terugziet binnen het team in Nederland. We vullen elkaar heel mooi aan met de verschillende gaven die we van God ontvangen hebben.

Karunia helpt mee aan een betere toekomst voor de jeugd in de Baliemvallei.

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop