Chilian

Chilian Baan

  • Vrijwilliger bij Karunia Foundation
  • Recruitment Consultant Computer Futures

Toen ik jong was verhuisden wij naar het verre Indonesië. Ik was zo’n 4 jaar oud, maar weet als de dag van gisteren hoe ons leven daar was. Het grote verschil tussen onze luxe leventje hier en het (letterlijk ook) magere leven daar zet je stil. In Nederland klagen we snel als we aan het eind van de maand net niet meer rond komen, in Papoea is dit gewoonte. Dat vereist maatwerk in de eigen cultuur. En dat is precies wat Karunia doet. Bij de kern aanpakken, het opleiden van leraren, in de taal en cultuur van de Papoea’s. Geen westerse gebruiken en gewoonten, maar zonder enig verlies van kwaliteit opleiden tot waardevolle docenten!

Als trotse ambassadeur van het eerste uur trek ik met enthousiasme anderen aan om met deze beweging (want zo mogen we het inmiddels wel noemen) mee te doen!

Wil jij je bij het Karunia team aansluiten?

Karunia is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich graag willen inzetten voor beter onderwijs in Papoea. Vanuit Nederland of in het veld in Papoea. Kijk daarvoor bij onze vacatures. Maar ook wanneer je je als vrijwilliger wilt inzetten voor Karunia, zijn er allerlei mogelijkheden. Karunia wordt gesteund door een team van vrijwilligers die zich elk vanuit hun eigen expertise inzetten. Door bijvoorbeeld presentaties te geven op scholen, acties te bedenken en op te zetten of door te netwerken en fondsen te zoeken. Wil je daarvoor tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Vacatures
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop