Karunia verkoopt natuurlijke zepen

Sinds enige tijd verkoopt Karunia natuurlijke zepen van de merken HappySoaps, Loveli, Marcel’s Green Soap en Beesha. En met succes! We vinden het belangrijk dat we niet alleen in Papoea, maar ook in Nederland duurzaam bezig zijn. Daarom hanteren we voor onze fondsenwerving dezelfde principes. De verkoop van natuurlijke zepen biedt een gezond en verantwoord alternatief en levert Karunia extra inkomsten op.

Natuurlijke zepen staan tegenwoordig volop in de belangstelling. Ze zijn gezonder dan gewone zepen, ze ruiken lekker, zien er aantrekkelijk uit en zijn van uitstekende kwaliteit. We kopen tegen inkoopsprijs in en verkopen met dezelfde prijs als leveranciers. Zo komt de winst volledig ten goede van Karunia. Het kost je dus niks extra, maar je steunt op deze manier wel ons werk op Papoea.

Zijn natuurlijke zepen nieuw voor je en wil je eerst eens kijken of het wat is? Zoek je naar een leuk cadeautje? Benieuwd naar ons aanbod?

Hier vind je meer informatie en lees je hoe je kunt bestellen. Om op de hoogte te blijven ga je naar Facebook en like ons.

De zepen worden bij je thuisbezorgd, waar je ook woont in Nederland. Vragen of direct bestellen? Mail ons dan op hollandssop@gmail.com.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop