Karunia online in muziek en beeld

Gemotiveerde vrijwilligers die samen een Karunia avond organiseren. Er komt een hoop bij kijken. Locatie, muzikanten, sprekers, presentaties, beeld en geluid, reclame, tekst, foto’s. Afgelopen zaterdag was het zover. Je trekt je goeie pak aan en rijdt naar Kampen. De imposante Bovenkerk is bitterkoud. Gelukkig is er gezelligheid, koffie, een broodje en warmte in de consistorie.

Na geluidschecks en een hoop geoefen op orgels en piano wordt het om 20.00u serieus. Karunia bestuurslid Henk Kievit legt vanuit 1 Koningen 6, waarin profetenzonen zich inzetten voor Gods Koninkrijk, een link met het werk op Papoea. De documentaire vertelt over de uitdagingen waar Karunia op Papoea voor staat en introduceert de Teach the Teacher aanpak als oplossing.

Ervaringsdeskundigen Pieter en Jacomien van der Wilt wijden verder uit over de geweldige onderwijsnood. Ze vertellen over Teach the Teacher: kwaliteit van onderwijs in combinatie met karakterontwikkeling en intrinsieke motivatie bij leerkrachten. Een aanpak met levensveranderende impact. Hun verhalen worden afgewisseld door fantastische muziek van onder andere Bach, Chopin en Zwart op orgel en piano. Trots op de bijdragen van Gert Jan Baan, Hermen en Roderick van Arnhem!

De avond was niet zo’n succes geweest zonder de professionele regie. Er werd gespeeld met lichtkleur, het geluid was helder en duidelijk, de kerk, orgels en piano werden in al hun schoonheid getoond. Vanaf de bank thuis leek het alsof je live aanwezig was.

Een aangename avond waarin het werk op Papoea veel aandacht en financiële steun kreeg. Dank aan al de vrijwilligers die hier belangeloos aan bijgedragen hebben. Laat je waardering achter met een like of een donatie.

Bekijk de documentaire hieronder. Voor het terugkijken van het event kan je HIER op klikken.

Wil je ook Karunia’s projecten in Papoea steunen?

 

 
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop