Informatieavond

Door Pieter en Jacomien van der Wilt

In maart 2020 zijn Pieter en Jacomien van der Wilt met hun kinderen Julia, Ivana en Jesse naar Nederland gerepatrieerd. Tijdens deze informatieavond blikken ze terug op hun 9 jaar in Papoea. Ze zullen u ook meer vertellen over hoe ze via Karunia in de toekomst bij het werk op Papoea betrokken hopen te blijven. Een mooie gelegenheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Pieter en Jacomien zullen bovendien tijd nemen om vragen te beantwoorden wanneer u die stelt.

Dinsdag 23 feb 20:30

Door te klikken op bovenstaande link komt u in een Teams vergadering. Deze vergadering zal 15 minuten voor aanvang actief worden.

Het is het makkelijkst om via uw computer aan deze avond deel te nemen. Het is dan niet nodig om Teams te installeren. Na het klikken op ‘deelnemen’, verschijnt de vraag: “Hoe wilt u deelnemen aan de Teams-vergadering?”. Kies dan voor de optie waar bij staat “Er is geen download of installatie vereist”. Teams wordt dan in uw internet browser geopend.

Deelnemen via uw telefoon kan ook, maar daarvoor dient u eerst de app van Teams te downloaden. Volg daarvoor, na het klikken op de link, de instructies op uww telefoon.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop