• +31 (0)186 60 28 53

Karunia foundation had de ambitie het onderwijs in de hooglanden van Papua, Indonesië te duurzaam te verbeteren. De stichting waagde een sprong in het diepe en nam daarmee een risico. Het vroeg om doorzetting en geduld. Dit risico pakte goed uit en werd gezegend.

Deel je onze ambitie?

Durf jij dit risico ook aan? Is het ook jouw ambitie het onmogelijke mogelijk te maken? En onderwijs in die gebieden zo te ontwikkelen dat er hoop ontstaat voor de lange termijn?

Abonneer op één van onze abonnementen en help jaarlijks veel kinderen aan goed onderwijs.

Diamant
jaarlijks
10.000
Door tienduizend euro te doneren, adopteert je een docent voor twee jaar. Je onderhoudt contact op afstand en kan hem zo enige steun bieden bij de uitvoering van zijn taak. Docenten hebben behoefte aan advies op allerlei gebied. Een prachtige manier om cross-cultureel te dienen.
Logo op website en drukwerk
Logo op video's en events
2* een events
Lid businessclub
Projectreis
Aanmelden
Goud
jaarlijks
7.500
Door jaarlijks zeven-en-een-halfduizend euro te doneren, betaal je het lesgeld van de hele studieperiode van één student. Dit bekostigt onder andere studiematerialen en salarissen van medewerkers. Veel van de vijftig teamleden zijn oud-studenten die bij de hogeschool van Karunia zijn afgestudeerd.
Logo op website en drukwerk
Logo op video's
2* een event
Lid businessclub
-
Aanmelden
Zilver
jaarlijks
5.000
Met vijfduizend euro help je mee onze gebouwen in conditie te houden. De verblijven van de jongens en meisjes, de leslokalen en het gebouw waar het team dagelijks aan het werk is. De meeste scholen in Papoea worden weinig onderhouden. Goed onderwijs heeft goede faciliteiten nodig.
Logo op website en drukwerk
1* een event
-
-
-
Aanmelden
Brons
jaarlijks
2.500
Met twee-en-een-halfduizend euro per jaar help je mee voorzien in studiemateriaal, aanvullen van de bibliotheek en kopiewerk. Papoea kent geen leescultuur. De hogeschool van Karunia stimuleert studenten in het lezen. Goede en interessante boeken en materialen zijn dan een vereiste.
Logo op website
1* een event
-
-
-
Aanmelden

De specialist op het gebied van tuingereedschap uit Staphorst ondersteunt de hogeschool in Wamena. Talen Tools financiert o.a. de bouw van extra watertanks en de aanleg van extra dakgoten. Voor wassen en koken zijn de bewoners van de campus volledig aangewezen op regenwater. Een goede watervoorziening is daarom van groot belang.

De vakman op het gebied van detachering en recruitment in projectbeheersing. Een bevlogen bedrijf met een brede blik en een groot hart. Essentium ondersteunt de voortgang van het onderwijs in Wamena in algemene zin. Tevens helpt Essentium bij het verbreiden van de Papoea zaak in Nederland via bevriende ondernemers.

U kunt ook een eenmalig doneren

Iedere gift is welkom. Uw donatie komt rechtstreeks ten goede aan onze doelgroep. Helpt u mee?

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop