• +31 (0)186 60 28 53

Karunia foundation heeft de ambitie het onderwijs in de hooglanden van Papoea te verbeteren. We waagden de sprong in het diepe en hebben daar nooit spijt van gehad. We voelen ons dankbaar en gezegend dat we deel uit mogen maken van een prachtig en uniek initiatief. Graag bieden we jou dezelfde mogelijkheid. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. En ervaar dat iets van jezelf geven je rijker en completer maakt.

Deel je onze ambitie?

Durf jij dit risico ook aan? Is het ook jouw ambitie het onmogelijke mogelijk te maken? En onderwijs in die gebieden zo te ontwikkelen dat er hoop ontstaat voor de lange termijn?

Abonneer op één van onze abonnementen en help jaarlijks veel kinderen aan goed onderwijs.

Diamant
jaarlijks
2.500
Door twee-en-een-halfduizend euro te doneren, adopteert je een docent voor twee jaar. Lees meer
Logo op website en drukwerk
Logo op video's en events
2* een events
Lid businessclub
Projectreis
Lees Meer
Zilver
jaarlijks
500
Met vijfhonderd euro help je mee onze gebouwen in conditie te houden. Lees meer
Logo op website en drukwerk
1* een event
-
-
-
Lees Meer
Brons
jaarlijks
250
Met tweehonderdvijftig euro per jaar help je mee voorzien in studiemateriaal, aanvullen van de bibliotheek en kopiewerk. Lees meer
Logo op website
1* een event
-
-
-
Lees Meer

De specialist op het gebied van tuingereedschap uit Staphorst ondersteunt de hogeschool in Wamena. Talen Tools financiert o.a. de bouw van extra watertanks en de aanleg van extra dakgoten. Voor wassen en koken zijn de bewoners van de campus volledig aangewezen op regenwater. Een goede watervoorziening is daarom van groot belang.

De vakman op het gebied van detachering en recruitment in projectbeheersing. Een bevlogen bedrijf met een brede blik en een groot hart. Essentium ondersteunt de voortgang van het onderwijs in Wamena in algemene zin. Tevens helpt Essentium bij het verbreiden van de Papoea-zaak in Nederland via bevriende ondernemers.

U kunt ook een eenmalig doneren

Iedere gift is welkom. Uw donatie komt rechtstreeks ten goede aan onze doelgroep. Helpt u mee?

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop