• +31 (0)186 60 28 53

Karunia wil graag het onderwijs in de hooglanden van Papoea verbeteren. Een grote uitdaging! We voelen ons dankbaar en gezegend dat we ons aandeel hebben in de ontwikkeling van dit prachtige gebied. Graag bieden we jou dezelfde mogelijkheid. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. En ervaar dat iets van jezelf geven je rijker maakt.

Deel je onze ambitie?

Durf jij dit risico ook aan? Is het ook jouw ambitie het onmogelijke mogelijk te maken? En onderwijs in Papoea en andere ontwikkelingslanden zo te ontwikkelen dat er hoop ontstaat voor de lange termijn?

Kies één van onze abonnementen en help jaarlijks veel kinderen aan goed onderwijs.

Diamant
jaarlijks
2.500
Door twee-en-een-halfduizend euro te doneren, adopteer je een docent voor twee jaar. Lees meer
Logo op website, homepagina en drukwerk
Logo op video's en events
2x een event
Lid businessclub
Projectreis
Lees Meer
Zilver
jaarlijks
500
Met vijfhonderd euro help je mee onze gebouwen in conditie te houden. Lees meer
Logo op website en drukwerk
1x een event
-
-
-
Lees Meer
Brons
jaarlijks
250
Met tweehonderdvijftig euro per jaar help je mee voorzien in studiemateriaal, aanvullen van de bibliotheek en kopiewerk. Lees meer
Logo op website
1x een event
-
-
-
Lees Meer

De specialist op het gebied van tuingereedschap uit Staphorst ondersteunt de hogeschool in Wamena. Talen Tools financiert o.a. de bouw van extra watertanks en de aanleg van extra dakgoten. Voor wassen en koken zijn de bewoners van de campus volledig aangewezen op regenwater. Een goede watervoorziening is daarom van groot belang.

De vakman op het gebied van detachering en recruitment in projectbeheersing. Een bevlogen bedrijf met een brede blik en een groot hart. Essentium ondersteunt kwaliteitsverbetering in het onderwijs in de hooglanden van Papoea. Ook vraagt Essentium via bevriende ondernemers aandacht voor het werk van Karunia in dit gebied.

Je kunt ook eenmalig doneren

Iedere gift is welkom. Je donatie komt rechtstreeks ten goede aan onze doelgroep. Help je mee?

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop