Help als ondernemer

Karunia foundation is gebaad bij de hulp van ondernemers in het uitbouwen van haar missie. Naast de campus in de binnenlanden van Papoea, traint Karunia ook docenten om wereldwijd inzetbaar te zijn voor de training en ondersteuning van andere docenten. Wij voelen ons dankbaar voor het aandeel dat wij hebben in de ontwikkeling van het gebied en onderwijs in een land waar dit zo hard nodig is. Graag bieden we jou dezelfde mogelijkheid. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Visie

Karunia wil de kwaliteit van onderwijs verbeteren door docenten, naast het aanleren van onderwijsvaardigheden, te vormen tot integere mensen in de bedding van een christelijke gemeenschap. Karunia baseert zich hierbij op christelijke normen en waarden waarin het liefhebben van God en de naasten centraal staat.

Missie

Karunia stimuleert motivatie van de docent door gevoelens van autonomie, competentie en sociale verbondenheid binnen het gehele team van de school te laten groeien. De docent is in staat proactief keuzes te maken. Dit creëert een nieuwe mindset die blijvend is.

Deel je onze ambitie?

Durf jij dit risico aan? Is het ook jouw ambitie om het onmogelijke mogelijk te maken? En onderwijs in Papoea en andere ontwikkelingslanden zo te ontwikkelen dat er hoop ontstaat voor de lange termijn.

Kies één van onze abonnementen en help jaarlijks veel kinderen aan goed onderwijs.

Brons

Met €500 per jaar helpt u mee onze gebouwen in goede conditie te houden. 

Zilver

Met  €1.250 per jaar betaal je de hele studieperiode van een student.

Goud

Met €2.500 steunt u een docent om 2 jaar lang les te kunnen geven op de campus.

Steun een project

Papoea

Bouw een bibliotheek

Een bibliotheek is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je over een hogeschool nadenkt. Maar het is een onmisbare plek voor veel

34.928
Target Collection
13.257
Current Collection
Papoea

Geef maaltijden

Het ontbijt en het avondeten wordt door de studenten zelf verzorgd. Voor het middageten zorgt de school, omdat de studenten dan geen tijd hebben om

26.280
Target Collection
24
Current Collection

Je kunt ook eenmalig doneren

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop