Presentatieavond Vlissingen – Je gave delen!

In Vlissingen verzorgt Karunia foundation een presentatieavond over het werk op Papoea met gastsprekers uit Papoea. Donderdagavond 23 november in de Marnixkerk (Gereformeerde Gemeente Vlissingen) bent u welkom vanaf 19:00 uur. Om 19:30 start het programma. We nodigen iedereen van harte uit om bij deze speciale avond aanwezig te zijn.

Ieder mens mag zijn gave uitdelen aan anderen. In Nederland en in Papoea. Wat een rijkdom! In het prachtige Papoea zijn veel problemen op gebied van onderwijs. Daarom zet Karunia zich in voor beter onderwijs op Papoea. Hoe wij dat doen, waarom en met wie? Dat vertellen we je graag op deze avond.

Luister naar het exclusieve interview met sprekers uit het land zelf. Maak kennis met Chunk en Iche, beiden oud-student en docent op onze hogeschool in Papoea. Zij vertellen hoe het is om de opleiding daar te ontvangen en door te geven. Daarnaast hoopt Netty Baan over haar eigen ervaringen in dit land te vertellen. Tijdens de avond is er een collecte ten behoeve van het werk op Papoea en is er een natuurlijke zeep- en foodverkoop. Iedereen is welkom, jong en oud!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop