Fantastisch bedrag examenactie Calvijn College

€21.000! De examenkandidaten stonden met tien man sterk op het podium. Glimmend van trots. Een enorm bedrag na een jaar lang buffelen. Verkopingen van snacks in de pauzes, een lessenmarathon, lopend naar school en zoveel meer andere kleine acties. Wat een inzet! We zijn verbluft en buitengewoon dankbaar over dit resultaat.

Het krijgt een bestemming met betekenis. Voor docenten op Papoea die niet goed weten hoe ze les moeten geven. Die in verwarring zijn over lesinhoud. Die weinig pedagogische en didactische vaardigheden hebben. Programma’s die hun taak als docent versterken, zodat kinderen na 9 jaar basis- en middelbare school wél kunnen lezen en schrijven.

Dát is het doel van Karunia. Een doel dat we met passie dragen. Omdat we zien dat de examenkandidaten in Nederland stralen en bloeien door hun ontwikkeling. En vol verwachting uitkijken naar wat nog komt. Een geweldig voorrecht, dat ieder kind en iedere leerling zou moeten genieten. Dat willen we bereiken met onze fondsen. Ook met die van het Calvijn College.

Steun deze belangrijke verandering van binnenuit via één van de lopende projecten.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop