Eindelijk weer op bezoek in Papoea! deel 2

Wat vonden de lokale collega’s nu eigenlijk van het bezoek van Pieter? (Pieter is consultant van Karunia en bracht een bezoek aan onze hogeschool, zie vorig blog). We vroegen het hen zelf:

Ik vond het bezoek van Pieter verfrissend. Het was fijn dat er een luisterend oor was. De twee trainingen waren fijn om te volgen. De ene ging over je persoonlijke doel en visie in je leven en hoe je dat verbindt met de visie van onze school en God’s visie voor deze wereld en de mensen. En de andere ging over hoe je een gezonde community opbouwt. Sommige dingen waren wat verslapt de afgelopen tijd en goed om dat weer nieuw leven in te blazen. Dit bezoek was heel goed omdat Pieter tijd had voor iedereen van de staf om mee te praten. En leuk dat hij ’s avonds bij toerbeurt bij iedereen ging eten. Als nieuw persoon heb ik veel dingen geleerd van Pieter.

- Yamen

Voor mij was het bezoek van Pieter net als een injectie. Ik kreeg weer een hoop motivatie zodat ik mijn werk weer beter ga doen. Het geeft mij zelfvertrouwen en goede motivatie om mijn werk te doen. Ik werd er weer aan herinnerd hoe belangrijk de relaties zijn met de rest van de studenten, collega’s en staf en hoe je die goed onderhoudt. Het belangrijkste wat ik in het verleden geleerd heb van Pieter is hoe we horen te lijken op Jezus. Goed om hier weer over te horen. Zo verliezen we de visie van onze school niet uit het oog. En natuurlijk was de persoonlijke ontmoeting gewoon heel fijn! Lekker bijpraten.

- Rahel

God zegende mij door Pieters bezoek. Fijn om te zien dat Pieter nog steeds hetzelfde is. Hij geeft iedereen aandacht en gaat enthousiast te werk. Dat geeft mij enorme motivatie. Het vuurtje werd weer aangewakkerd wat bijna uit was in onze community. Veel activiteiten waren stil komen te liggen (ook vanwege covid). Zoals de bid- en vastdag en gezamenlijke activiteiten met collega’s. Iedereen was blij om Pieter weer te zien en ik ook. Heel fijn dat hij één op één gesprekken plande met alle collega’s. Hij is een goede luisteraar.

- Sepi

Superfijn om elkaar weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten. Fijn dat we met elkaar konden praten over hoe het met de campus gaat. Heel goed dat hij met iedereen apart heeft gesproken en dat we met de staf konden nadenken over oplossingen voor problemen die er spelen.

- Agu

Het blijkt wel dat alle collega’s het ermee eens zijn dat het fijn was dat er voor iedereen tijd en aandacht was en zijn of haar verhaal even kon doen bij Pieter. Iedereen voelde zich gehoord. Zowel over persoonlijke dingen als werkgerelateerde dingen. Zo kwamen er vanzelf een hoop dingen boven water waar het management van de hogeschool verder mee aan de slag kan.

Steun deze belangrijke verandering van binnenuit via één van de lopende projecten.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop