Een hangbrug

Een hangbrug die beide oevers met elkaar verbindt. De enige manier om aan de overkant te komen. En enorm belangrijk in het bergland van Papoea, waar goede wegen en bruggen vaak ontbreken. Studenten leggen kilometers in moeilijk terrein af om de campus van Karunia te bereiken. Sommigen moeten dagen lopen. Het volgen van goed onderwijs brengt flinke offers met zich mee.

De campus van Karunia in Wamena trekt studenten uit de wijde omtrek aan. De hogeschool valt op door haar unieke aanpak, met nadruk op motivatie en kwaliteit. Een uitzondering op de meeste andere scholen in de hooglanden, waar studenten nauwelijks les krijgen.

Karunia’s studenten in de hooglanden krijgen een bijzondere kans.

Karunia’s studenten in de hooglanden krijgen een bijzondere kans. Zij krijgen les van leraren die door Karunia opgeleid zijn tot bekwame, karaktervolle en inspirerende voorbeelden. Op de campus vinden de studenten een nieuw thuis, waar ze zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. Net zoals de hangbrug biedt de campus van Karunia het perspectief op een betere toekomst. Helaas kan de campus op dit moment maar een beperkt aantal studenten deze kans geven.

Met uw steun helpt u Karunia meebouwen aan onze succesvolle formule om meer studenten vooruit te helpen.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop