De lancering van de DankjeUil

Bij Karunia staat de leerkracht centraal. Zijn kennis, inzet en motivatie hebben grote invloed op de leerling. De leerkracht verdient het in het zonnetje gezet te worden. Zeker in de huidige moeilijke tijd waarin er veel van hem gevraagd wordt.

Wij als Karunia, Indonesisch voor gave, wilden iets positiefs voor de leerkracht doen. Hem iets geven. Een stukje waardering, een compliment voor alles wat hij doet. Iets wat steeds vertelt dat hij waardevol is en ertoe doet. Een Oscar in de klas.

De relatie met een uil is snel te leggen. Maar hoe vind je een leuke, aantrekkelijke, bruikbare uil? Iets wat kinderen graag willen geven en niet te duur is? We hebben het internet uitgeplozen, maar vonden niet wat we zochten. Het was te duur, te veel prullaria, niet in grotere oplagen te verkrijgen, enzovoorts.

Via allerlei omwegen zijn we na een jaar denken, zoeken en overleggen uitgekomen bij industrieel ontwerper Julian Baan. Hij ontwierp de DankjUil, geheel aangepast aan onze wensen. Trendy in hout, grappig, in te kleuren, te personaliseren met een briefje in de poten, bruikbaar als pennenbak, te versturen via de brievenbus en mooi verpakt. Alles tegen een haalbare prijs. Geweldig!

In maart zullen de eerste honderd exemplaren beschikbaar zijn. De DankjeUil als cadeautje aan de juf of meester uit dankbaarheid voor wat ze doen en wie ze zijn. Een speciaal geefmoment omdat ze het verdienen. Juist nu, in coronatijd.

De leerkracht verdient het in het zonnetje gezet te worden

De DankjeUil is tegelijkertijd een manier om ook de Papoea-leerkracht in het zonnetje te zetten. Het geeft ook hem de waardering die hij verdient. En hard nodig heeft. De DankjeUil herinnert iedere gever en ontvanger aan dit vergeten gebied in de wereld.

Karunia wil haar naam eer aandoen en zich onderscheiden door te geven. Geven aan mensen die steunen en in ons doel geloven. Daarom doen we op deze manier proactief aan fondsenwerving. Waarbij alle winst vanzelfsprekend ten goede komt aan Papoea.

Wil je ook de DankjeUil bestellen?

Meer over DankjeUil

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop