De impact van ons werk

We vertellen vaak iets over onze passie voor ons werk in Papoea en de impact die dat heeft. Maar wat vinden de mensen daar er eigenlijk van? Deze zomer namen Pieter en Jacomien met hun kinderen na negen jaar afscheid van de hogeschool. Bij die gelegenheid namen lokale collega’s en oud-studenten een videoboodschap op. Dit leverde een prachtig inkijkje op in de manier waarop lokale mensen hun werk hebben gewaardeerd. En hoe ze de impact van hun werk omschrijven. Met als kernwoorden: relaties, geloof en dienen. Collega’s en studenten in Papoea vonden daarin inspiratie om als leerkracht hun naaste te dienen.

We hebben er een paar zinnen uitgelicht. Omdat het goed is om te horen hoe belangrijk de mensen in Papoea ons werk vinden. Dat geeft ons overtuiging en motivatie om als Karunia door te gaan.

“Het mooiste wat ze hier hebben gedaan is dat er lichtjes zijn ontstoken in harten van studenten en dat we nu ons licht uit mogen stralen overal in Papoea.”

“Mijn persoonlijke geloof is verdiept door de lessen die ze gaven en de persoonlijke gesprekken die ik vaak met hen had.”

“Ze zijn een rolmodel voor ons. Van hen heb ik geleerd over hoe je een gezonde christelijke leefgemeenschap opbouwt en hoe je een goede relatie kunt hebben met collega’s en studenten. Ik ben ook echt gegroeid in mijn geloof door de dagopeningen die Pieter hield.”

Geïnteresseerd in het hele verhaal van lokale collega’s en oud-studenten? Breng een bezoekje aan het blog van Pieter & Jacomien van der Wilt op www.wildeverhalen.blogspot.com

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop