De gezichten achter Karunia

De gezichten achter Karunia (1)

Wie zijn nu eigenlijk de gezichten achter Karunia? Het kernteam van Karunia bestaat uit een internationaal gezelschap, elk met hun eigen expertises en ervaringen. Wij stellen ons graag aan jullie voor:

 • Netty is onze coördinator en stuurt het team aan. Netty heeft van 2001 – 2005 met haar gezin in Papoea gewoond. In die periode is de kiem voor Karunia gelegd. Netty gaf trainingen aan lokale leerkrachten en zag in dat goed onderwijs zowel voor kinderen als voor leerkrachten belangrijk is. Zij richtte Karunia op en zet zich nu, vanuit Nederland, met heel haar hart in voor goed onderwijs. In Papoea, Nederland en ook in andere landen.
 • Petrit komt oorspronkelijk uit Kosovo en kwam in 1992 in Nederland wonen. Hij is onze marketing adviseur en dankzij hem mag Karunia zich presenteren met een mooie huisstijl en uitstraling!
 • Pieter heeft samen met zijn vrouw Jacomien en kinderen van 2011 – 2020 in Wamena gewoond en gewerkt op onze hogeschool. Als consultant onderwijs kan Karunia goed profiteren van zijn ervaringen daar. Bovendien is hij nog steeds verbonden aan onze hogeschool in Wamena. Hij hoopt daar ook regelmatig naar toe te gaan.
 • Jacomien mag de social media van Karunia managen en schrijft de wekelijkse blogs en posts. Vanwege haar jarenlange verblijf in Wamena is het niet moeilijk voor haar om de verhalen van daar te vertellen of de vertaalslag te maken naar Nederland.
 • Frans heeft van 2003 – 2008 in Engeland, Portugal en Mozambique gewerkt als zendigswerker voor New Tribes Mission. Na een aantal jaar in Nederland te hebben gewoond besloot hij om met zijn gezin een warmer klimaat te zoeken en in Portugal te gaan wonen. Dankzij internet is het goed mogelijk om vanuit Portugal als fondsenwerver te werken voor o.a. Karunia.
 • Paula is onze junior. Zij heeft meer dan 4 jaar in Roemenië gewoond en gewerkt en is bezig met een opleiding voor internationale ontwikkelingsstudies. Ook zij zet zich in als fondsenwerver voor Karunia.

Het team van Karunia wenst iedereen ‘Selamat Hari Natal 2021 & Tahun Baru 2022’!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop