• +31 (0)186 60 28 53

Onze nieuwe marketing adviseur Chi Wang

Ik ben Chi Wang en vanaf januari 2023 ben ik mijn avontuur met Karunia foundation gestart met een rol als online marketeer. Mijn doel is om de rol van online marketing te vergroten binnen de organisatie door bestaande projecten verder te helpen en nieuwe projecten te introduceren.

Wat mij het meeste trok aan deze nieuwe uitdaging bij Karunia is natuurlijk al het mooie werk dat zij al gedaan hebben voor de mensen in Papoea en al het mooie werk wat er nog staat te gebeuren. Daarnaast kreeg ik vanaf het eerste contact met Karunia gelijk het idee dat er een hele fijne sfeer in het team zit en dat het meer voelt als een familie dan als een organisatie. Dus het is een eer om hier deel van uit te kunnen maken.

Ik ben in de afgelopen 5 jaar intensief bezig geweest met online marketing en het realiseren van online groei voor verschillende bedrijven. En ik wil de kennis en vaardigheden, die ik in deze 5 jaar heb opgedaan, meenemen om Karunia te helpen aan de naamsbekendheid en digitale groei die zij verdienen met al het mooie werk dat gedaan is.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop