Charity Dinner Kasteel De Vanenburg 2022

Karunia foundation heeft op 15 juni 2022 een ondernemersavond georganiseerd op kasteel De Vanenburg in Putten. Het was een mooi en inspirerend evenement waardoor wij steeds meer ondernemers weten te betrekken bij het werk van de stichting.

Introductie: De avond begon met een inloop waar wij heerlijk op het balkon konden genieten van een drankje en wat frisse lucht. Ondernemers kwamen vanuit Vlissingen tot Staphorst en van Lisse tot Genemuiden. De eerste ontmoetingen vonden plaats en het was mooi om te zien dat er veel diversiteit was in vakgebieden maar ook leeftijden van de gasten.

Binnenkomst: na plaatsgenomen te hebben aan tafel en een eerste hapje te hebben gegeten werd de avond door ds. Baan geopend. Ds. Baan nam ons kort mee in de geschiedenis van de stichting en het werk dat hij en zijn vrouw op Papoea hebben mogen verrichten in de periode dat ze daar verbleven.

Toespraak: Na de opening werd er door Netty Baan dieper ingegaan op het ontstaan van Karunia en de lopende projecten op de campus in Wamena. Van verschillende ondernemers hoorden wij dat dit verhaal impact maakte en dat het bijzonder is dat een kleine stichting zo ontzettend veel impact heeft kunnen maken in de afgelopen 20 jaar. Ook Jan Baan heeft gesproken over het bedrijf dat hij jaren heeft mogen opbouwen en de uitdagingen die daarbij kwamen kijken. Al met al inspirerende toespraken.

Jan Baan: Ook Jan Baan heeft gesproken over het bedrijf dat hij jaren heeft mogen opbouwen en de uitdagingen die daarbij kwamen kijken. Al met al inspirerende toespraken.

Eten: Tussen de verschillende programmaonderdelen door mochten wij genieten van heerlijke gerechten uit de keuken van De Vanenburg. Het was fijn om te zien dat er tijdens deze momenten van ontspanning veel met elkaar werd gepraat en ideeën werden uitgewisseld.

Netwerken: Ondanks de diversiteit van de gasten waren er juist ook enorm veel raakvlakken. Veel ondernemers hadden raakvlakken op gebied van geloof, levensfase en ook de uitdagingen die ondernemen met zich meebrengt. Daarbij was er ook veel te leren van elkaar. Zeker tussen de startende ondernemers en de ondernemers die nu tegen het einde van hun loopbaan aan zitten waren interessante en leerzame gesprekken te volgen

Discussies: Omdat de groep niet te groot was, was er aan tafel de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan rondom verschillende vraagstukken die wij als stichting hebben. Denk aan de binding met ondernemers, maar ook de verschillende projecten die de komende periode worden opgestart en hoe we verdere evenementen het beste kunnen inrichten.

Sluiting: Na een dankwoord had iedereen de mogelijkheid onder het genot van een drankje en een hapje nog na te praten en verder met elkaar in contact te komen.

De avond heeft bijgedragen aan het werk dat Karunia in Papoea mag verrichten en kan daar ook mee door gaan. Wij kijken terug op een mooie en geslaagde avond.

Help mee als ondernemer

Ook ons werk in Papoea steunen als ondernemer? Lees meer hierover

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop