• Papoea

Bouw een bibliotheek

34.928 Needed Donation

Een bibliotheek is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je over een hogeschool nadenkt. Maar het is een onmisbare plek voor veel studenten. In de bibliotheek kunnen ze boeken lenen, kennis vergaren en rustig studeren. Een plek waar studenten groeien tot juf of meester.

De huidige bibliotheek.. op de campus is helaas te klein geworden om aan de groeiende vraag van onze studenten te voldoen. Met een stijgend studentenaantal hebben we niet alleen nieuwe boeken en lesmaterialen moeten aanschaffen, maar ook de behoefte aan een ruimere bibliotheek is evident.

Om deze uitdaging aan te gaan, plannen we de bouw van een nieuwe bibliotheek op het terrein achter de recent gebouwde klaslokalen. Met een afmeting van 20×12 meter, biedt het gebouw voldoende ruimte voor een uitgebreide collectie studiematerialen en een comfortabele studieomgeving.

1/3 van de kosten is toegezegd door Stichting Wilde Ganzen, mits we samen 2/3 bij elkaar krijgen. Uw hulp is dus hard nodig. Samen helpen we studenten aan een prettige leeromgeving.

  • €25 – BALK (4m 5x10cm)
  • €50 – PLAAT (Triplex 10m2)
  • €100 – BUREAU
  • €250 – BOEKENKAST

Bouw mee aan de nieuwe bibliotheek. Doneer vandaag >>>

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop