• +31 (0)186 60 28 53

Samen

 • Niet gecategoriseerd

Zoveel verschillende gezichten. Maar samen één gemeenschappelijke factor: STKIP, de hogeschool van Karunia. De ouders van deze kinderen werken op de hogeschool of hebben er in het verleden gewerkt. Samen één, afkomst maakt niet uit. Dat is het mooie wat gebeurt op onze hogeschool. Samen dienen we hetzelfde doel: bouwen aan een hoopvolle toekomst voor de kinderen in Papoea d.m.v. christelijk onderwijs.

Afstuderen begint al op de kleuterschool

 • Niet gecategoriseerd

In Indonesië worden leerlingen wat vaker in het zonnetje gezet dan in Nederland. Zodra kinderen de kleuterschool afgerond hebben is er een heuse diploma-uitreiking. Dit herhaalt zich aan het einde van de basisschool in klas 6 (groep 8), in klas 3 van het voortgezet onderwijs en natuurlijk ook aan het einde van het voortgezet onderwijs.

Densi leert een student donuts bakken

 • Niet gecategoriseerd

Onze docenten op de hogeschool in Wamena delen niet alleen hun onderwijskundige kwaliteiten met studenten. De meeste docenten en studenten wonen op de campus en delen zo hun levens met elkaar.

Nieuwe fondsenwerver

Karunia foundation heeft sinds kort een nieuwe fondsenwerver: Willem de Jongh (23). Willem zal zich voornamelijk bezighouden met het werven van fondsen onder ondernemers en bedrijven. Hartelijk welkom in ons team Willem!

Dagopening

 • Niet gecategoriseerd

Elke morgen beginnen onze lokale collega’s de dag met elkaar. Belangrijke momenten, juist ook in tijden van onrust, onvrede en oorlog. Samen verbinding en rust zoeken in de Bijbel.

Lessenmarathon

Op het Calvijn College in Goes hebben de examenleerlingen een lessenmarathon gehouden waarmee ze een ongelofelijk bedrag voor Karunia hebben binnengehaald!

Karunia in Budapest

“Schrijf op een sticky note wat jouw droom is als schoolleider”. IJverig gaan schoolleiders uit allerlei verschillende landen aan de slag. Een mooie binnenkomer voor de training die Netty Baan geeft op een conferentie in Budapest.

Op zoek naar nieuwe studenten

“Kom je volgend schooljaar ook studeren aan onze hogeschool in Wamena?” Deze vraag klonk op meerdere scholen en kerken door het hele binnenland van Papoea heen afgelopen februari. Studenten vertrokken in kleine groepjes o.l.v. een docent per taxi, motor of zelfs vliegtuig om onze campus te promoten.

Bijenklas

Rij een stukje mee met onze lokale collega Sepi Kogoya! Sepi leert studenten hoe je bijen kunt houden voor wat extra inkomsten en gaat op bezoek in een afgelegen dorp om bijenkasten te leren maken. Door de modder én een rivier heen met je motorscooter. Beleef het mee met Sepi!

Eindelijk weer op bezoek in Papoea! deel 2

 • Niet gecategoriseerd

Eindelijk, na bijna twee jaar, kon de hogeschool in Papoea weer door ons bezocht worden. Onze consultant Pieter van der Wilt was er een paar weken om trainingen te verzorgen, les te geven en mensen te spreken.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop