• +31 (0)186 60 28 53

De zomervakantie is begonnen. Voor velen een tijd om te ontspannen en er even tussenuit te gaan. Veel jongeren hebben een vakantiebaantje om wat bij te verdienen. Julia en Ivana hadden een ander ideetje?

De 1000 kraanvolges challenge van Julia en Ivana.

Julia (16) en Ivana (14) van der Wilt zijn opgegroeid op de campus van Karunia in Papoea. Vorig jaar zijn ze terug verhuisd naar Nederland. Ze voelen zich erg betrokken bij hun vrienden in Papoea. Daarom hebben ze besloten hun vakantie op een wat andere manier te besteden. Ze willen in deze zomerperiode 1.000 euro bij elkaar brengen voor Karunia. Dat gaan ze door een challenge waarbij ze duizend kraanvogels gaan vouwen. Eén euro voor elke kraanvogel. Vanuit het idee dat ook iets kleins waardevol is.

Mensen worden uitgenodigd om hen aan te moedigen met een donatie. Onder de mensen die doneren worden leuke presentjes verloot. Via de website is het mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Regelmatig zullen foto’s of filmpjes worden geupload. Ook kun je zien welk bedrag er is opgehaald en hoeveel kraanvogels al zijn gevouwen.

Het bedrag dat met deze actie bij elkaar wordt gebracht komt volledige ten goede aan het werk van Karunia foundation. Wil je je waardering laten blijken voor de inzet van deze meiden? Steun ze dan door hieronder te doneren of een bijdrage over te maken op NL57 ABNA 0876 8877 79 o.v.v Kraanvogel t.n.v. Stichting Karunia foundation.

2018 Wamena, Papoea, school SKTIP

Van links naar rechts: Naam, Naam, Naam, Naam

Steun de actie van Julia

Target Collection 1000
Current Collection 5
0.5%

Lees mee met hun voortgang hieronder.

Het Idee

14/07/2021

Het Idee

Hier uitleg in het kort hoe ze op de challange kwamen en het getal 1000.

Lees meer

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop