• +31 (0)186 60 28 53

De zomervakantie is begonnen. Voor velen een tijd om te ontspannen en er even tussenuit te gaan. Veel jongeren hebben een vakantiebaantje om wat bij te verdienen. Julia en Ivana van der Wilt gaan de uitdaging aan om deze vakantie 1000 euro bij elkaar te brengen voor Karunia.

1000 kraanvogels: de challenge van Julia en Ivana.

Julia (16) en Ivana (14) van der Wilt zijn opgegroeid op de campus van Karunia in Papoea. Vorig jaar zijn ze terug verhuisd naar Nederland. Ze voelen zich erg betrokken bij hun vrienden in Papoea. Daarom besloten ze hun vakantie op een andere manier te besteden. Hun doel: 1.000 euro bij elkaar brengen voor Karunia. Door middel van challenge waarbij ze duizend kraanvogels gaan vouwen. Eén euro voor elke kraanvogel. Vanuit het idee dat ook iets kleins waardevol is.

We nodigen je uit om hen aan te moedigen met een donatie. Onder de mensen die doneren worden leuke presentjes verloot. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Regelmatig worden foto’s of filmpjes geupload. Ook kun je zien welk bedrag er is opgehaald en hoeveel kraanvogels al zijn gevouwen.

Het bedrag dat Julia en Ivana met deze actie bij elkaar brengen komt volledig ten goede aan het werk van Karunia foundation. Wil je je waardering laten blijken voor de inzet van deze meiden? Steun ze dan door hieronder te doneren of een bijdrage over te maken op NL57 ABNA 0876 8877 79 o.v.v Kraanvogel t.n.v. Stichting Karunia foundation.

Julia en Ivana in Wamena, Papoea met twee vriendinnen

Van links naar rechts: Ivana, Chunk, Julia en Gita

Lees mee met hun voortgang hieronder.

Het Idee

14-07-21

Het Idee

We hebben negen jaar in Papoea gewoond. Onze ouders werkten er voor Karunia op de hogeschool in Wamena. Vorig jaar zijn we terug verhuisd naar Nederland. We missen de mensen en het leven in Papoea en wilden tijdens onze vakantie iets nuttigs doen. We vinden het leuk om iets creatiefs…

Lees meer

De Start

19-07-21

De Start

Maandag, 19 juli. Daar gaan we dan! Het is maandag, de eerste dag van de vakantie. De afgelopen dagen hebben heel veel tijdschriften en kranten op maat geknipt. We hebben een flinke stapel papier en dat moeten allemaal kraanvogels worden. Eén kraanvogel kost ons ongeveer twee minuten. Na een uurtje…

Lees meer

Vouwen op de camping

20-07-21

Vouwen op de camping

Ivana gaat een paar dagen met vriendinnen kamperen. Maar het vouwen gaat gewoon door! Best gezellig eigenlijk. En de tent krijgt zo ook meer kleur. Vouwen kan dus eigenlijk overal. Alleen niet vergeten om papier mee te nemen!

Lees meer

De eerste 100 kraanvogels

22-07-21

De eerste 100 kraanvogels

Donderdag, 22 juli. We hebben de afgelopen dagen flink doorgevouwen. Het wordt een mooie verzameling van gekleurde vogels. En het gaat snel! Vandaag zitten we al op meer dan 100 kraanvogels! Hebben jullie onze actie al gesteund? Dat zouden we heel leuk vinden. Het zou echt mooi zijn als we…

Lees meer

365 kraanvogels

04-08-21

365 kraanvogels

Inmiddels zijn Julia en Ivana op vakantie in Zwitserland en de kraanvogels gaan gewoon mee!

Lees meer

570 kraanvogels

11-08-21

570 kraanvogels

Op de camping schiet het al lekker op! In de acht dagen hebben we er al 205 gevouwen. De kraanvogels gaan ook overal mee naar toe. Als we op bezoek gaan maar ook als we de bergen opgaan. Overal waar we vrije tijd hebben gaan we gewoon door met vouwen!

Lees meer

625 kraanvogels

20-08-21

625 kraanvogels

De tijd op de camping is bijna om! Onze challenge heeft hier aardig wat opgeleverd. Ongeveer 150 euro is hier opgehaald. Campinggasten vonden het een leuke actie en er waren heel wat mensen die wat hebben gegegeven. Op verschillende plaatsen op de camping hadden we flyers opgehangen met informatie over…

Lees meer

810 kraanvogels

26-08-21

810 kraanvogels

We hebben al 810 kraanvogels. We vouwen nog even hard door en we hopen dat er ook nog even gedoneerd blijft worden. Nog 1.5 wk! We willen het doel natuurlijk heel graag halen, zeker nu we zo dichtbij komen!

Lees meer

905 kraanvogels

31-08-21

905 kraanvogels

Nog een paar dagen te gaan! Het lijkt erop dat onze challenge gaat lukken! We hebben al 905 kraanvogels en het geld loopt ongeveer tegelijkertijd op. Wie helpt ons aan de laatste euro’s om de 1000 vol te maken??

Lees meer

1000 kraanvogels!

01-09-21

1000 kraanvogels!

Challenge voltooid! Acht weken geleden gingen Julia en Ivana van der Wilt de uitdaging aan: 1000 kraanvogels vouwen tijdens hun vakantie. Het doel? 1000 euro ophalen voor Karunia. Vandaag zit de challenge erop. Ivana: “Ook tijdens onze vakantie op de camping in Zwitserland hebben we doorgevouwen. Eerst hadden mensen dat…

Lees meer

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop